Viranşehir’de kapanan yollar yeniden ulaşıma açıldı

Viranşehir’de etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı yollar çamurlaşarak ulaşıma kapanırken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hızla müdahale ederek yolları yeniden açtı.

Viranşehir’de  kapanan yollar yeniden ulaşıma açıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir’de etkili olan yoğun yağışlar, bazı yolların çamurlaşarak ulaşıma kapanmasına yol açtı. 

Viranşehir Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gölcük Mahallesi (Êlîko) bölgesinde zemin temizliği ve yol açma çalışmalarına hızla başladı.

Yağışların ardından yaşanan ulaşım sorununa müdahale eden ekipler, vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada, "Güvenli ve kesintisiz ulaşım için çalışmalarımız aralıksız sürdürülecektir." ifadelerine yer verildi.

Viranşehir’de kapanan yollar yeniden ulaşıma açıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.